dijous, 14 d’octubre del 2010

TARTA GELADA DE PINYA

Ingredients
1/4 kg de pinya en almívar (escorreguda)
1/4 kg de nata muntada
3 ous
3 ó 4 cullerades soperes de sucre
Un poc més de sucre per a caramel·litzar el motllo (alt)

Preparació
Es posa en el “turmix” la  pinya escorreguda, els 3 vermells d’ou i les 4 cullerades de sucre. Es bat fins que sigui molt fi. Després s’aboca la mescla dins un recipient i s’afegeix la nata i els 3 blancs d’ou a punt de neu, sempre de manera molt suau a la fi de que agafi aire.

S'aboca dins un recipient d’uns 4 dits d’alt prèviament caramel·litzat i es posa dins el congelador un mínim de 12 hores. Convé treure’l un poc abans de servir.

Es pot presentar així o afegir-li nata muntada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada